Ærlighed omkring dit forhold til din partner.

Photo above here by Cody Black on Unsplash

Ærlighed omkring dit forhold til din partner.

Ærlighed omkring dit forhold til din partner.

Tillad dig selv at være ærlig om dine følelser og arbejde dig gennem disse i dit eget tempo. Overvej at søge professionel hjælp, f.eks. Gennem rådgivning, hvis du kæmper med dine følelser. Hvis du kæmper med rollen som omsorgs person for din partner, bør du overveje at søge støtte fra organisationer der understøtter hjeneskadede.Som f. eks hjerneskadeforeningen, hjernesagen og andre gode organisationer. Du kan også undersøge muligheden for at arrangere et tilladt pusterum for dig selv og måske din partner, hver for sig vel og mærke.

Top Photo by Candice Picard on Unsplash

Hvis du kæmper med dit forhold, og du har opbrugt alt for at forsøge at få forholdet til at fungere, så husk at break ups er desværre til tider den eneste mulighed, der er tilbage for et par. Tal med din partner, familie og nære venner først. Hjerneskadeforeningens social rådgiver eller andre forholdstjenester kan også tilbyde et lyttende øre, men husk at beslutningen i sidste ende hviler på dig selv og din partner.

Forholdet mellem et par er unikt og kan påvirkes dybt på forskellige måder af en hjerneskade. Nogle gange kan relationer blive anstrengt som følge af skadens virkninger. Men med forståelse og støtte kan forhold mellem par være vellykkede. Det er håbet, at de tips, der er angivet på disse sider, har hjulpet dig med at identificere måder, hvorpå du kan administrere dit forhold på. Hvad der er skrevet er dog langt fra en enegyldig sandhed og du kan have din helt egen mening, følelser omkring de skrevne ord på disse sider. Det er du absolut i din gode ret til at have, siderne er kun et forsøg på at afbøde, hjælpe dig i den rigtige retning. Hvad end denne så måtte være for dig der læser dette.

John Grandt, Gift med Tove Marie Thomsen som er hjerneskadet.

www.granndts.com