AMP og hjerneskadet.com

AMP og hjerneskadet.com

 

AMP-sider eller Accellerated Mobile Pages, som det hedder i dets fulde form, er Googles nye mobile format. Formatet blev introduceret og delvist lanceret tilbage i februar 2016 og er nu endelig også en del af de aktive mobile søgeresultatsider i Danmark.

Formålet med AMP er at forøge hastigheden på websider, der loades på mobile enheder, for at forbedre brugeroplevelsen. AMP-sider kan loade helt op til 10x så hurtigt som en normal mobiloptimeret side (eksempelvis en responsiv versionering).

Se siderne med amphjerneskadet.com amp

Hvordan fungerer AMP?

Der udarbejdes ekstra versioneringer af eksisterende sider, hvor i mange elementer fuldstændigt fjernes, mens elementer som CSS ”koges ned” til de mest basale funktioner, for at skabe en lynhurtig ekstraversion.

AMP-siden caches og hostes på Googles egne servere, hvorfor siderne loader endnu hurtigere, da siden i princippet slet ikke skal kaldes – den ligger allerede parat og loader derfor med det samme. Google loader AMP-siderne, mens brugere indtaster deres søgeforespørgsler og tjekker om der er lavet ændringer på siden, siden sidste cache. Den version en bruger ser, vil derfor altid lige være opdateret af Google.

 

AMP er det nye mobilformat

For få år siden, kunne alle modtage mobiltrafik. Den dag i dag modtager kun de websites, der er optimerede til mobiler, trafik igennem det mobile indeks. Google ønsker ikke at føre trafik ind til sider, der ikke er optimeret ordentligt til den enhed, der bruges til at rendere den.

Jeg tro, at det samme bliver tilfældet med AMP-formatet. Der går dog et par år, førend vi kommer til et decideret ultimatum, men Google VIL AMP-siderne, og derfor kan du lige så godt komme i gang med at få dem implementeret.

På sigt, vil det helt sikkert give forbedringer i de mobile søgeresultater, at køre aktivt med AMP.

At lave SEO korrekt til mobil er en af ​​de vigtigste ting at fokusere på i årene frem og ind i de kommende år. Hvis du for nylig har været opmærksom på mobil SEO, er du måske gået glip af en nylig udvikling: Accelerated Mobile Pages. (AMP) i daglig tale.

Ellers kendt som AMP, er dette et open source-initiativ, der tages for at forbedre effektiviteten af ​​indholdsmarkedsføring og annoncer, der vises på mobile enheder. Det er en anden digital gave, der er bakket op af Google (og Twitter), der hjælper folk som dig med at forbedre dit websteds belastningstider på smartphones og tablets.

Statistikker viser, at AMP øger indlæsningen af ​​websider fra 15% til 85%, på trods af at mange virksomheder ikke bruger det endnu gør vi det her på disse personlige design sider. Mens du sandsynligvis er klar over dens eksistens, skal du kigge på syv ting, som du måske ikke ved om AMP, som du burde. En professionel digital marketingkonsulent kan hjælpe dig med at opsætte den på dit websted.

 

1. Alle virksomheder drager fordel af at bruge AMP

 

Mens du læser om AMP, har du måske følt, at det kun er godt for visse typer virksomheder. Du har sandsynligvis hørt om, hvordan de i publicering er dem, der drager mest fordel af. Selvom det er sandt, at AMP hjælper, hvis du ofte udgiver lange artikler eller omfattende redaktionelle, er det virkelig en proces, der hjælper alle.

Du vil opdage mange virksomheder nu afhængig af AMP, simpelthen fordi Google har forrang for dem, der bruger det. Hvis du vil flytte til toppen af ​​de mobile søgeresultater, vil du begynde at bruge denne kode, så du ikke falder bagud.

Det er ikke svært at konfigurere ting med forud etablerede skabeloner. Det er dog vigtigt at have en professionel dybere indsigt i det for at få det til at fungere korrekt.

Enhver af jer, der simpelthen ønsker hurtigere sider, kommer til at drage fordel eksponentielt i højere besøgssider på websitet.

 

 

Den største fejl, du kan gøre i livet, er at være evig angst for at lave en

- Elbert Hubbard

 

 

 

 

www.granndts.com