Hjerneskadeforeningen i Sydvestjylland

Hjerneskadeforeningen-i-Sydvestjylland

Som medlem af Hjerneskadeforeningen er jeg naturligvis mest optaget af det der foregår i Hjerneskadeforeningen Sydvestjylland og det kan varmt anbefales at melde sig ind. Jeg er pårørende da min kone er ramt i svær grad. Det første arrangement som jeg har været til i deres regi var et foredrag med

Michelle Hviid

Foredragsholder, forfatter, blogger, klummeskribent & radiovært

Michelle er en gennemført autentisk foredragsholder, der formår at trække store grin, samtidig med at hun holder publikum nærværende med sine hudløst ærlige fortællinger. Hun hører til den kategori af foredragsholdere, der når helt ind i hjertet på sine deltagere. Michelle holder over 100 foredrag om året. Hun taler om autenticitet, handlekraft, mod, forandringsvillighed, motivation og kampgejst. Livet.

Udover foredraget som var arrangeret af Mette Rindom Pedersen formand for Hjerneskadeforeningen Sydvestjylland syntes jeg at oplevelsen af de mange mennesker der er ramt og deres pårørende var noget helt særligt. Jeg skal indrømme jeg var ramt af sørgmodighed, men også glæde over den positivitet som i sær formanden Mette Rindom Pedersen  lagde for dagen og den glæde som gennemsyrede nok specielt hende ved at gøre noget for andre.

Besøg Hjerneskadeforeningen Sydvestjylland på Facebook

www.granndts.com