På Plejehjem

Dagen hvor du forsvandt

Tirsdag den 6. juni 2023

Kære Tove, min mest loyale ven, min hustru, mine børns mor. Du forsvandt mellem hænderne på os efter endnu et stroke lignende angreb på din hjerne grundet din Gen Sygdom Melas (læs mere om sygdommen her)

Det er frygteligt ensomt at være uden sin livs partner, men det drejer sig også om at du skal have det godt så længe du er her, trods din svære hjerneskade og det faktum at din hjerne svinder ind. Du er nu på Tjæreborg Ældrecenter og det er bedst for begge parter. Tove lever i sit eget univers og mit liv er nødt til at gå videre ligeledes, dog med meget hyppige besøg,

At miste sit vid er vel en af de værste ting et menneske kan udsættes for, både som det enkelte individ men også for de pårørende til den der mister det, alt det man tog for givet er nu ikke mere. De små skønne daglige drillerier, humøret den intellektuelle samtale og alt det vi som er “normale” tager for givet. Ikke noget med at drøfte næste ferie eller Weekend ophold med venner eller familie. Jeg som pårørende mistede alt! Og nu er der grundet den meget svære hjerneskade næsten intet tilbage af den person som engang var den største humørbombe i familien.

 

 

 

 

You don’t lose friends because real friends can never be. lost, You lose people masquerading as friends and you’re better for it.

Mandy Hale

www.granndts.com